agequodagis

Alla inlägg under november 2010

Av agequodagis - 11 november 2010 22:21

ja exakt,... hallå vaddå?! hosta som en bil... öh näää tack! d va ngn på jobbet idag, minns int vem som tyckte ja lät som en gammal bil när ja hosta, juste! - NOT!


Har vart duktig idag och haft två möten med elver och förälrar! gick riktigt bra båda två - nöjd! Hade inget roligt att äta till middag idag... så jag bjöd in mig själv på middag till mormor! sik och potatismos, gott! väl där blev ja inbjuden på middag imorgon också, perfekt! Före ja var på middag till mormor så var B hit och hjälpte mig med diverse elprylar, hur ja ska sköta dem, dvs Luftvärmepumpen, elementen och typ varmvattenberedaren. Så nu känner jag mig betydligt klokare på den fronten!   


Var till stallet och mockade åt Lokisen. Hade även in honom för att gooosa, min bebis, han är så gooo! De har fått igång lamporna på ridbanan igen, hoppas dom håller längre än 1,5 timmar nu,  jäkla skit annars!


Har även hunnit med att handla samt vart till Mr för att umgås med henne och herr M! Nu soooova!


Ciao!


PS. Imorn är det fredag - jippiii!!DS

Av agequodagis - 10 november 2010 21:07

Jah. jisses vad veckorna går! hinner knappt med! Tycker d blir mörkare för var dag nu... usch! var ju typ mörkt kl 17 när ja gick hem från jobbet, blä! var hem en snabbis för att byta kläder, sen dags för stallet, d va en som sku hämta mina sadlar på prov, typ femte gången gillt nu. Kanske d lyckas denna gången då?! *hoppas d*


Sedan till aftonsol för att rida lektion! jei! gick super duper! Red Fröken och hon är som en mask och känslig som attans men idag gick d super! till och med galoppen gick super och där är hon överkänslig, fick massa beröm för den, skitkul!


Nu sku ja behöva en kraaam... men icke! har så attans ont i halsen och behöver bli kvitt från d NUUU helst! har int alls tid att hålla på såhär och jag vill TRÄNA och RIDA och massa annat skoj! jö!

Så ha en bra onsdagskväll!

Ciao!

Av agequodagis - 9 november 2010 21:07

va sjutton! det komm massa snöööö idag! i morse var d inget och nu är d typ massor! suck! Flera på jobbet som hade svårt att komma hem. Lekte barmhärtig samarit och skjutsade hem H och S. De fick dock lov att gå till mig först för att hämta bilen... och sen skjutsade jag hem dem. Tyckte det var liiite väl farligt att köra med sommardäck i detta väder!


Var sen till träningsverket en sväng...  och så hem för att käka middag och så stallet. Var heeemskt att köra på Karrbölevägen, d va spårigt och massor av snö. Mockade, borstade gooosade och lämnade sedan pållarna inne. N sku nattfodra senare.


När ja sedan for hem från stallet var d samma skitväglag igen fast värre! och när ja sen kom till Kantis rondellen då var d tvärstopp... en vägskrapa hade plogat rondellen men det innebar världens vall så man int kunde komma in i rondellen så där blev man... en gubbe var ut och försökte knuffa undan vallen.. d fungerad för honom, ja steg också ur bilen (pinsamt värre!) och gick och tittade på hur tjock "min" vall var men den va fööör stooor. Som tur var kom vägskrapan tillbaka efter ett tag - skönt! annars hade ja väl vart i Jomala än eller nåt.


Hämtade finrexin på apoteket, känns som ja har rakblad i halsen, usch! nu pimpla finrexin sen soooova!


Ciao!

Av agequodagis - 8 november 2010 20:16

Jaha, ja som var så taggad att få börja träna igen för att ja sku möjligen hinna det denna vecka men va händer då? jo ja har ordentligt halsont, suck! så blev stallet att mocka och sedan en promenad med Mr istället för träning!


I övrigt så börjar d bli kallt, mamma var just hit efter sin shaker och hon sa att dom lovat snöstorm i stockhom imorgon, usch! bror som ska åka tillbaka till sin studieort då, hoppas tågen går!


Förutom det så blir ja bara mer och mer förvirrad, usch! hjälp!


NU - glöggpremiär!


Ha en fortsatt trevlig måndagskväll!

Ciao!

Av agequodagis - 7 november 2010 17:31

... så hette min mors favvoprogram när ja va liten... lite onödigt vetande, men i alla fall! har hur som helst varit en sådan för mig idag. Sov ganska länge, typ halv 12, sen frukost vila lite, fixa lite och så stallet med E. Nh tränade + löslongerade Lokisen. Var meningen han sku hoppa också och han brukar tycka det är skitkul (brukar int behöva ha "gård" men idag var han int på humör alls, sku bara nojsa hela tiden, så vi tröttna  rätt hastigt.


E fotade massa, här får ni ett smakprov på världens finaste L, trots att han int stod jättehögt i kurs just idag...

  


Efter stallet blev d middag hos mor och far, skulle vart tacos men när ja kom dit hade dom ändrat sig... så ja fick fisk, men d var helt gott d med.


Ha en fortsatt trevlig söndag!

Ciao!

Av agequodagis - 6 november 2010 22:18

Har surfat runt lite på youtube ikväll... där hittar man massa skoj och en massa som int e så skoj... här är några klipp...





Av agequodagis - 6 november 2010 21:48

Har vart en lördag i min smak! Började med sooovmorgon- härligt! sen frukost, städa lite, handla lite och så till stallet.


Jag och Herr L var ute i skogen över 1h, så härligt väder, höstfärger och soool! njöt riktigt mycket av det vackra vädret och våra trevliga galopper! finns int så mycket som slår en härlig galopp i härligt väder! eller att skritta lugnt genom en lummig skog och bara insupa den friska härliga luften och solen!


Middag hos föräldrarna, tacos - gott! och så hem för att baka. Blev en mörk pralinkak, testade nytt recept och den blev riktigt god tycker jag!


Tjejerna, L, L och A samt hunden a och bebis N var hit och fikade men kunde tyvärr int stanna så länge men det var trevligt så länge det varade! dock hade jag massa kaka kvar när d for så då fick mamma mormor och morbror även de komma på fika! så jag har hunnit med två fikaomgångar ikväll! rätt duktigt gjort tycker jag!


Nu slappa framför TV:n en sväng!


Trevlig lördagskväll!

Ciao!

Av agequodagis - 6 november 2010 17:28

J på jobbet visade mig denna på youtube häromdagen, tyckte den var lite söt...

Presentation

Arkiv

Kategorier

Rosin II

  

Rosin II eller "Russin" som han kallas till vardags är en Estnisk häst som är född 2005. Han är rätt liten, just över ca 150. Russin har jag på foder så länge det passar. Han ägs av min sambos familj och min uppgift med honom är att dels banta ner honom och dels utbilda honom. Med Russin kommer jag att rida dressyr, hoppa, tömköra, nh träna, långtygla ch kanske köra om vi hittar en bra kärra.

Peter Beat

Peter Beat eller "Petteri "som han heter till vardags är född 2008 och är ett Amerikanskt varmblod. Petteri ägs av en bekant till mig och han rider jag så fort jag hinner. Syftet med det är att utbilda honom till en trevlig och bra familjehäst. Vi rider främst dressyr och ut.


Ovido - Quiz & Flashcards